Wie is PensioenPoint?

 

Wij zijn Frank Ebus en Pepijn Coehorst. Wij zijn PensioenPoint.

Sinds 2000 helpen wij onze klanten bij het vinden en regelen van maatwerk oudedagsvoorzieningen. Dat doen we zowel voor werkgevers als voor werknemers. Daarnaast kloppen ook DGA’s en zakelijke dienstverleners bij ons aan voor advies.

Noodzaak door stijgende behoefte aan kennis

PensioenPoint zijn we in 2000 gestart omdat er zowel bij ondernemers en werkgevers, als bij werknemersorganisaties en ondernemingsraden een toenemende behoefte ontstond naar brede, hoogwaardige vakkennis.

De immer groeiende diversificatie in pensioenproducten en de continu veranderende wetgeving vroeg om gespecialiseerde, gecertificeerde deskundigen. Om experts die àlle facetten van deze complexe materie beheersen. Inclusief kwesties als arbeidsongeschiktheid en de gevolgen van de afschaffing van de pensioenopbouw in eigen beheer in 2017.

Wij bieden u die expertise. En met een omvangrijk netwerk van niche-specialisten is onze advisering altijd tot op het kleinste detail verzekerd.

PensioenPoint is volledig gecertificeerd

PensioenPoint is RPA-gecertificeerd. Voor u betekent dit dat wij borg staan voor integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en een professionele gedragscode.

Wij werken onder vergunning afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en conform de Wet Financieel Toezicht (WFT).

Omdat wij onze zorgplicht uitermate serieus nemen, stellen wij ons proactief op en wijzen u tijdig op al uw rechten, plichten en mogelijke consequenties van alle te maken keuzes.

Kleinschaligheid is onze kracht

Met ons wijde netwerk aan niche-specialisten is ons kantoor volledig toegerust op omvangrijke projecten. Maar bij PensioenPoint hechten we aan direct lijnen.

Als onze relatie kent u ons persoonlijk en staat u rechtstreeks met ons in verbinding. De expert die uw pensioenplan beheert is ook uw contactpersoon. Maar beiden kennen we uw dossier. Zo staan wij u immer ter beschikking. En kunnen we altijd adequaat en efficiënt handelen als de situatie daar om vraagt.

Frank Ebus en Pepijn Coehorst op LinkedIn

Wilt u nú een afspraak maken? Belt u 077-3970777.
Of neemt u hier contact op?